fredag

köpte nya kläder i fredes med pappa :)
Bilder på dessa kommer senare :)

Var på min systers bröllop igår.. Det var väll relativt roligt.. Fick tyvärr en jättedålig sittplats och kände ingen.. Så hade tyvärr ingen att prata med..

Har tyvärr inget att göra idag.. eller som är hundra procent bestämt..

Nä.. snart mat.. börjar att bli lite hungrig..

Ha de

tisdag..

ja.. jag tycker att det är måndag fortf. eftersom jag inte lagt mig än :P hehe..

Varit i Göteborg i helgen.. Syrran flyttade dit nu i fredes så det blev inflyttningsfest nudlar till mat och sprit till det :P
Mådde inte jättebra på lördagen..

Vi började iaf med att jag körde upp till Falkenberg, sen tyckte pappa att vi skulle byta.. så vi gjorde..
Vi kom fram och parkerade bilen precis under balkongerna och började att lasta ur. Ja, då fick jag reda på att jag fått fel jacka med mig och tagit med syrrans polares jacka som är ca 2 storlekar för liten så den gick fan inte att ha.. Men vafan tänkte jag :P hehe.. dumt.. pappa hade kunnat ta med den hem igen.. iaf. vi lastade ur allt.. allt flög upp i lägenheten.. pappa kollade läget.. vi hade ju såklart glömt internetkabel till syrrans lappis eftersom hon alltid har trådlöst och aldrig någon sladd så glömde vi ju den..

När pappa väl kört bestämde vi oss för att vi skulle gå ner till Hemköp och handla inför dagen och frukosten.. Så jag, Tessi och Jennie gick ner medan syrran stannade kvar och fixade..
Väl inne på Hemköp hittade Tessi chokladpudding, så vi köpte en sån som inflyttningspresent till syrran eftersom hon älskar det..

Vi krängde nudlar.. Jag och Jennie drog iväg ett par hållplatser med spårvagnen och gick på systembolaget..
Det blev väldigt stressigt där inne eftersom de stängde ca 4 minuter senare :P hehe..

kom hem.. jag blandade mig en grogg.. vi började snacka och sen var allt igång :)

Jättetrevligt.. men de andra gav upp vid halv 12-12 tiden och bestämde sig för att det var dags att sova..
Vi la oss alla tillslut.. Kl halv 5 på morgonen ringer syrrans tele och sen kunde inte jag somna om.. Så var vaken resten av dagen..
 
På lördagen skulle jag och Jennie till apotek för att fixa lite salva för ngt slags brännblåsexem.. men ingen tur.. hem igen, fixa oss, sen ner på stan igen med även syrran och Tessi för att dra ut och äta och kolla syrrans skola.. trevligt..
Sen drog vi till 5an och käkade på Pasta Prego.. Skitgott!!

Sen hem igen, då ringer Eric och vill ses.. så vi bestämde att han skulle ringa efter han hade sett klart sin film och sen så bestämde jag, syrran, Tessi och Jennie att vi skulle ut.. så vi gick in på internet (med kabel som vi handlat bredvid Hemköp) och kollade vad som hade öppet och vad som var inne.. Så vi bestämde oss för Gamle Port.. Snacka in oss hos dörrvakten
Jag; - "Hur många är där inne?"
Dörrvakten(Viktor); - "ca 150 pers."

ja säkert!! När vi gick halv 4 var där 150 pers.. Men vi hade fan nog roligast på länge.. många minnen som vi kommer komma ihåg :P Syrran, Jennie och Tessi.. Jag säger bara.. shit.. Björn Gustavsson.. helt otroligt..:P

Vi var hemma ca halv 5.. la oss halv 6 och klockan ringde kl 7 för då skulle vi upp, packa, äta och åka hem..

Så nu är man hemma..
jag säger bara; Borta, skitbra!! Men hemma bäst :)

RSS 2.0