söndag första advent.

Grattis mormor. födelsedag igår.:)

Idag har jag varit i Malmö.. Blivit fotad lite.. Det blev inte många bra bilder. men ett par.. tillräckligt bra iaf.:)

trött som fan så ska lägga mig.. men slänger upp bilden här :)

Ha de!
Fortsätt att läsa..

Take My Body Close

söndag..

Asså.. Shiit.. rätt så kass helg iaf..
Efter jag hade lagt mig så kom pappa hem.. visade sig att han hade halkat ute och haft två fötter i luften innan han landande.. yey.! Kul!...

Sen en timme efter det.. så ringde mamma på hemnumret.. Det enda jag tänkte var; Åh nä! Hon har blivit bestulen på sin mobil..
Men nä.. "Jag har skadat mig och ligger på akuten i helsingborg så ni vet. Det är ingen fara med mig.. Har bara ont i armen. Slog huvudet också men det är inte så farligt.."

Ha!! Shiit säger jag bara..

Så jag vaknade upp igår över att mamma ringde halv 9 på morgonen och bara skulle berätta att hon skulle opereras.. okej.. Då vet jag det och gick och la mig igen för pappa går inte upp innan 9 så.. Ingen idé.. Kommer ändå ihåg vad hon sagt..

Halv 10 får jag sms av syrran.. fram till typ halv 11.. sen börjar alla andra smsa.. Jag trodde jag skulle bli tokig.. så där låg jag, bakfull som ett jävla as.. och vibrationer på hög nivå.. Nä! Usch!!

Sen bestämde jag mig för att hopppa in iduschen vid 12 för att "tvätta av mig bakfyllan" göra mig ren och snygg osv. för jag skulle in med lite grejer till mamma och sen vidare in till tyringe och träffa matte..

men tji fick jag.. hemtelen ringde igen.. Min moster.. och hon pratar som aldrig förr såklart.. så eftersom pappa hade dragit och jag skulle precis hoppa in i duschen så fick jag skringa ut.. in i syrrans rum och svara.. Jag hade inte en tråd på mig.. och där stod jag till 12.50.. herregud.. nästan en timme.. helt jävla näck.. nä.. usch..
ja.. in i duschen iaf.. snabbdusch som heter duga.. (knappt varmvatten kvar för fan) ut ur duschen.. slängde på mig kläder..
sen var kl 2.. och då var det dax att ringa sjukhuset och höra hur det gått med mamma... Inget svar.. men hon skulle komma upp på rummet snart.. så jag och pappa bestämde oss för att jag skulle åka in, möta henne när hon kom upp och lämna lite kläder och så till henne.. så snabbt.! Packa.. först till henne och sen till mig..
Hon fick ta min väska som jag tänkte ha.. men vafan.. man vet aldrig hur länge hon måste stanna.. så det blev en deo och lite smink och spriten som jag packade till mig själv.. hade ju annars panckat lite underkläder, parfym osv.. massa tjejiga saker.. :P haha

Satte mig på bussen, fick ringa matte.. "Åk till Johan du. Har pratat med honom och han kan ha förfest hos sig så slipper du sitta och vänta på att jag ska komma"
Förklarade lite snabbt om mamma och vart jag skulle "Men jag kommer så fort jag kan"..

Men när jag kom in på sjukan så var mamma fortfarande inte kommen.. och då var kl 3.. lite över.. men nä.. fick ett nummer jag skulle ringa.. (Funkade inte)
Sen gick jag ner till knutan och satte mig på tåget till hässleholm ist.. Ringde johan och sa att jag kom mycket tidigare än vad jag beräknat..
Var framme redan vid halv 6.. Sen ringde matte och sa att han var påväg till johan.. så han trillade in halv 7 :P haha..
eftersom jag var så jävla bakfull så gick johan med på att fixa lite bacon till mig :) Mums!! JA SÄKERT!! HAHA!!!!

Små sketna mörka asplöv blev det.. haha.. bort till maxi, köpa ny bacon, hämta upp danne och Andre.. sen var det fest :P haha

Men jag var ju som sagt rätt kass.. så ju senare tiden blev ju mer osugen blev jag på q-bar.. så vi följde matte en bit och sen gick vi andra till korv-erik (Då jag blivit hungrig igen) handlade mat.. Gick hem till Johan.. åt den.. sen dekkade jag till stefan och krister..

och nu är det söndag.. mår fortfarande pyton.. och jag som bara drack 2 groggar.. asså nää.. jag hoppas att jag inte är sjuk imorn.. då blir jag fan sur..

Nä.. detta inlägget blev rätt långt.. ska se om det finns ngt på tv.. annars lägger jag mig och sover en timme eller ngt.. läser kanske..

Men hör av er om ni har tråkigt eller vill prata...=D

glöm inte att fortsätta läsa..!
I got to do what's best for me

Jag dabsar aldrig nykter..

jag är inte nykter när jag skriver.. så skiter i om ni inte ser vad som står..


Stephie.. jag har gjort mitt val!!! Haha!! LOOOOOOOL!!!!!!


Hör av mig snart.. senast söndag. hoppas jag :D haha...

jag har har skitkul ikväll.. NIclas, emelie och johan har varit här.. myspys.. niclas försökte fylla mig.. ja säkert.!! haha.. jag fyllde mig själv.. haha..
 
Imorn.. Matte! DIN tur.. haha!! Så jävla gött det kommer bli.. först föra hos matte.. sen vidare in till stan.. inom johan.. lämna sprit.. Dricka turkisk som han lovat mig.! eller, jag tvingade honom att lova.. haha.. spara en!! jag ska ha en innan vi går.. sen ner till qbar-- gillar du inte mig ? Kom inte dit.!! Hade stephie inte bott så långt ifrån.. du hade kommit direkt! haha..

sova nu.. inte bakfull imorn.. då går det inte som jag vill=/  ska inte ha så mycket pengar med mig heller..

PUsss!!!!!

I never ment to brag!!

Svåra beslut måste också tas..

Ja.. som sagt..

Tack Stephie!! Du anar inte vad du betyder för mig.!!

Jag har bestämt mig.. Är fortfarande lite osäker.. Men detta kommer gå bra.. Hoppas jag ..

Lite rädd för själva beslutet.. Men det kommer gå bra.. Stephie har byggt upp mig till Iron Man!! :D haha

Har inte vägt mig idag.. så vi får se imorn hur det går..

Börjar ju som sagt bli frisk nu.. såå.. torsdag smäller det.. får vi se hur det går... Usch.. nya rysningar.. Varför måste man gå i skolan?
Helt sjukt.. kan man inte få göra som man vill bara? Gå in i en affär och hämta mat som man vill ha bara..

Nää.. lite musik och sen sängen.. ska upp 9 imorn och börja plugga.. ja tjena! som om jag kommer gå upp då?
Nää! Men jag ska iaf försöka.. och inte dra mig till typ 12 som jag gjort hela denna veckan..

Måste bli klar med mina arbeten!! MÅSTE!!!

Forsätt att läsa! :D Ha de


Cause god it just feels so...

It just feels so good

Plugg!! =///

Nä, usch och fy!! Jag vill inte..

Har typ 81934984 svenska arbeten att göra fram till torsdag.. som är målet till att jag ska tillbaka i skolan.. Håller på att klättra på väggarna här.. Usch..

Vill bara ut nu..

Men ska iaf ut med Matte på lördag.. får se var vi förar.. hade ju varit bäst i Hässleholm.. Men det går i Tyringe också..
Blir ju bara tåget in sen när vi ska dra ut..=)

För övrigt är jag väldigt förvirrad just nu..
Vet inte riktigt hur jag ska göra..

Fan vad jag saknar när man var liten och ens föräldrar bestämde hur man skulle leva och göra under dagarna.. Om de inte visste vart de skulle göra av mig satte de bara igång tvn.. eller så lät mig gå upp och göra vad jag ville.. Vilket oftast slutade i att kolla tecknat eller något..


Saknar när man gick i 1an också.. Hade den jävla fula mössan.. men vafan.. Man lärde sig skriva, läsa och räkna.. då man räknade äpplen och päron.. Idag räknar man hur många dagar man har kvar tills proven kommer.. Eller hur många minuter man har på sig att skicka in det jävla arbetet man har skjutit på i så jävla många veckor..


Eller alla planer man har ? Det är mössprovning imorn och jag kan inte närvara.. Så irriterande.. Så får vänta till december.. Bara för att man springer och blir sjuk..


Nä.. Detta blir långt inlägg.. så ska äta upp min keso.. kanske se en rulle på datorn och sen sova.. Upp imorn och fortsätta med detta jävla pluggandet.. Åhh!!! Ångest.!!


Fortsätt att läsa.. Kommentera gärna om du vill leva i mitt huvud.. Jag vill då fan inte..


Ha det !



Second Chances They Don't Ever Matter, People Never Change

Once A Whore You're Nothing More, I'm Sorry, That'll Never Change.




































Uppe ur sängen..

Äntligen.. efter en lång helg så är det skönt att vara ur sängen :)

Idag, blir det en massa plugg så att jag kommer ikapp med allting.. Ska först ut med hunden och sen in på City och köpa Keso.. Så jag inte förlorar något på vägen :) Och Vatten ska jag nog köpa också.. Mumma :)

Nä.. Hon tittar på mig med sina jättestora ögon.. Slänger upp en bild sålänge :P









Don't Wanna Live
All By Myself Anymore






Just det, 13 kilo!!!

Har även ökat målet, så jag har 12 kvar till
det nya målet.!! Iiihh!!!

Det trodde ni inte va?!









sängliggandes....

Tråkigt har jag också..

Har legt här nu i 3 dagar.. Kan jag inte bli frisk snart? detta börjar snart gå över styr..

Jag har slutat med att sikta på att gå ner i vikt nu under tiden som jag är sjuk så tänker inte alls på vad jag stoppar i mig..

Men vägde mig idag och jag trillar fortfarande ner på vikten..

Jag har lyckats med att gå ner sammanlagt 12½ kilo nu..

Inte långt kvar till målet.. Sen när jag blivit frisk ska jag börja röra på mig också.. så att det inte slutar som i Click :P haha

Nä.. har inte så mycket att skriva om eftersom det inte händer så mycket när man mest bara ligger ner..

Hör av mig vid ett senare tillfälle.. kanske nu när helgen kommer och jag kommer ligga kvar i sängen..=/

Fortsätt att läsa!!



My Heart Will Go On....

On A Bed Of Roses...

förstörd helg..

Jätteroligt.. Inga fester eller maskerader =/

Känns så kasst.. Känner mig helt nere.. och hängig =/ Blir film med föräldrarna ikväll.. Syrran ska till Lund idag för att jag egentligen skulle iväg.. Men hon har redan köpt biljett så hon kommer inte hit =/

Skriver kanske mer senare när jag kommer in igen.. Nu, städning och sen besök och sen film :)




You make me feel good.

Utvärdering av helgen..


Detta är så fruktansvärt underbart..
Jag känner att jag äntligen är glad igen..
Jag hade en underbar helg med Lulle och Johan, Fick mitt besked om csn idag.. och jag är påväg mot mitt mål. mitt riktiga mål!

Och ingenting kan vara bättre. Ärligt.. Denna vecka är den bästa veckan på länge!





Get rid of the boys, and stick to the toys.


Hemma från Göteborg.

Fan vad krängde i Götet.. haha.. trodde fan att jag gått upp två kilo igen.. men det visade sig att jag fortfarande tappade..

Har faktiskt bara 10 kilo kvar till målet.. helt underbart.. Vi får se hur nöjd jag är efter 20.. Sen så får vi se om jag fortsätter tills jag har storleken som jag hade på affischerna som jag modellade för för ett par år sen.. Snacka om porr! :D Haha


Nä.. sitter hos Johan med Lulle och Johan och dricker.. ska bli trevligt ikväll.. Får se vad vi hittar på sen :P Får se om vi drar ut ikväll.. just nu så ser det ut så.. :P


Utvärdering av göteborg.. helt underbart.. Fick träffa både anton och eric.. fick också reda på att communityt är snart klar.. Den är igång lagom till nyår och ny start på livet och hela det :D Funderar på att fira nyår i göteborg.. Får se hur det blir med det..

Nä.. mer dricka nu. Ha det !!

Fortsätt att läsa..

I've gotta do what's best for me.


RSS 2.0