Helgen är över =/

Ja.. tyvärr.. det är söndag idag och måndag i morgon.. Det känns lite tråkigt.. men det betyder bara att det bara är 7 dagar tills att Fanny kommer hem..
Jag Tobbe och My såg på en massa filmer.. Jätteroligt hade vi :D Vi såg 4 filmer och slutade halv 5 imorse.

Vi såg; Blond och Blondare, Dr.Dolittle 4, Vingar av glas, och 21.
Bäst var nog Dr.Dolittle.. Alltid lika roligt när djur pratar.. de är alltid antingen smarta, dumma, hyperaktiva, eller rädda för något man oftast inte är..

Ska på kalas idag också.. sitter och ser; "hjälp! jag är en fisk" på hårddisken för att fördriva tiden bättre.. ska sätta mig och sminka mig snart också.. har varit så seg hela denna helgen...

Börja jobba imorgon också.. ska bli roligt..
Nä.. sminkietajm :P
Ha de

Veckans inlägg.. (kan bli långt)

Ja.. en hel vecka har gått typ sen jag skrev sist.. Sitter här nu på midsommar, helt själv.. iaf just nu..
Rolle har åkt hem nu för inte så lite sen.. så det blir att nanna själv inatt =/ Lite tråkigt.. Egentligen jättejobbigt att sova utan honom fast han snarkar, knuffas och vaknar tidigt.. det är bara skönt.. Ibland gillar jag tom att han går upp tidigt för att han ska spela tvspel under tiden jag sover..
Äsch.. Skit i det nu..

Åkte till Blekinge, Södra Hoka i måndes på konfirmationsläger med de som nu är födda 93. Okej, 5 år yngre, men det gick ändå. Vi hade det ändå väldigt roligt..
Vi började dagen med att träffas vid 9-tiden för att bussen gick 9.30 från Vikens kyrka. Denna bussresa skulle ta ca 2½ timme att åka så det var bara att skriva mer på lekarna jag skulle hålla i... Vilket blev en rätt lyckad succé, tur nog :)

Vi kom fram och började med att dela upp oss på olika rum..
Egentligen skulle jag sova med en assistent som heter Elin men hon hade gått och blivit sjuk så hon kunde inte följa med. Så jag fick ett eget rum, två sängar, ett skrivbord och en egen toalett.. Hade faktiskt varit riktigt skönt om det funnits dusch också. Men det gjorde inte så mycket, hade faktiskt en precis utanför min dörr så det var rätt lugnt..
När vi hade packat upp lite, bäddat sängen och kommit ut från huset vi bodde i var det lunch.. Helt underbart gott.. Det var någon korv/fläskgryta med potatis och sås. Helt underbart gott.. Kom inte ihåg att det var så gott förra gången jag var där.. Sen var det aktiviteter direkt. Alla spelade fotboll direkt efter maten eller gick ner och badade.. Sen var det en massa aktiviteter inom konfirmationen och sen middag. Det kändes en del att sitta och äta igen men under tiden vi var där var det rätt skönt att vi åt så ofta ändå. Man blev rätt hungrig hela tiden senare. Alla andra var mätta hela tiden för de satt och krängde godis eller glas hela tiden :) Jaja, middag bestod då utan pytt i panna.. såklart! Jag hatar pytt i panna nästan över allt annat.. men tänkte; äsch, vad gör det om jag äter lite iaf.. plockar upp lite på tallriken och ser att den innehåller kyckling så frågar Adam (konfirmationsassistent) om vi kan byta tallrik.. så det blev lite stegt ägg och sallad för mig..
Senare lite mer aktiviteter och sen kom det till den näst sista timmen och det blev såklart lekar med mig i spetsen ! Så roligt vi alla hade det.. Jag bara skrattade hela tiden..
Sen aftonbön och sen nannetajm.. Jag somnade väll vid 2-halv 3 för att alla ville ut i korridorerna och leka.. men icke sa nicke..

Tisdagen kom och det var dags för paddling av kanot lite längre bort på en camping.. Fick senare reda på att det bara hade kommit 6 kanoter och vi beställde 15 stycken. Så vissa fick ro roddbåt i stället.. Men det gick ändå.. För det var inte så lönt trots allt. De kom tillbaka redan efter 30-40 minuter för att det blåste för mycket och det hade gått ca 5 min innan en kanot hade vällt..
Sen skulle vi grilla, det gjorde vi på Södra Hoka.

Sen aktiviteter och starten av "Södra Hokas 10 bästa".
Måste upprepa; Grattis till laget "Sprice Girls"! Hade faktiskt en Spice Girls reunion med oss... tjejerna gick och sjöng; If you wanna be my lover nästan hela tiden.. Men det gick ändå..

Onsdagen gick och det blev fotbollsmatch på onsdagkväll.. Jätte tråkigt att Sverige förlorade mot Ryssland med 2-0.. RIktigt tråkigt.. Men det var som Marie sa; Dåligt passningsspel... Jag har faktiskt inget att säga emot om.. Förrutom att det kändes som om vi inte hade domaren med oss.. Det blev många fula tacklingar mot svenskarna men inga frisparkar.. Men jaja.. Sånt händer..
Senare på natten, vilket jag själv faktiskt inte hörde så hörde Marie en ny sorts fågel.. Något hon och Annika kallade Testestoronfinkar.. Vilket visade sig vara killarna från Malmös konfirmander som också var på denna lägerplats.
De försökte knacka på rutorna till tjejerna och vilja att de skulle komma ut som Marie hörde och sa; Låt bli fönsterna, annars berättar jag för era ledare att ni är ute.! Så de stod på sin "planhalva" och försökte vissla ut dem ist. Därför blev det Testestoronfinkar.. haha.. Man hörde sen efter lunchen sista dagen "När hon pratade om de där fåglarna.. Jag tror hon menade oss.." HAHA! Så skrattretande.. Men det var riktigt kul när man fick höra det...

Prästen från Malmö var också på alla sina medledare tycker jag.. De bökade och hade sig första natten och sen så kelade han lite med en annan tjej.. Haha!! Som vi skrattade åt detta när de gick förbi... Vilka idéer som flög i våra huvuden då..

Jaja.. Nä.. vänta Sms.. och sen sova.. Lång tråkig dag imorn så.. får väll sova nu.. eller så går jag ut i uterummet till syrran och super ner mig så att jag är bakfull hela dagen imorn ist..

Ha det!!

Ihh!!

Shiit.. Ola Lager kommer snart.. Vi ska då köra fyrhjuling hem till Höganäs.. Asså 7 mil.. Hihi.. Så fruktansvärt nervös så.. Han kommer nu strax..
Tänkte bara anteckna ifall att någonting händer med mig.. :P haha..
Nä.. Måste fan vara ok för att kolla fotboll idag...

Sverige - Spanien..
Hoppas nu fan att det blir lika eller att vi vinner så vi får ihop lite poäng :P
Detta kommer att ses av mig hemma hos Tobbe idag.. Därefter ska vi fira Sveriges vinst med stora grogglas..!

Jaja, ha det bra alla!!

2 - 0 Till SVERIGE!!!!!!!!!!

Så jävla gött.! Riktigt bra mål!!

Sverige; 
Riktigt bra spel upp på plan efter bara ett par minuter..
Bra hållning efter 15 min från avspark..
Snyggt mål gjort av Zlatan i 67;e minuten och riktigt klantigt mål av Petter Hansson i 72;a minuten!

Shiiit..

Grekland;
Fan vad kasst spelat alltså.! Vad är det för något att börja leka "Bolla Gris" mitt under spelets gång?? Va fan!!!
Hade väll ett par bra skott.. Men asså. shiit.. skärp er inför matchen mot Ryssland.. Annars ligger Grekland sist enligt min topplista på länderna.!

Fotbolls - EM!!!

Äntligen!! Fotbolls - Em har börjat. Ikväll spela Sverige - Grekland.. Ska bli skönt att sätta på mig min Larsson-tröja!!!

Matchen börjar 20.45 exakt för er som är intresserade..

Nä.! Nu är det mer grogg och njutning av livet och sommarlovet! :D

Ha det alla!!

Solbränd och ca 17 timmar till skolans slut..

Usch jaa.. solbränd har man blivit., Som jag och Fanny har stekt asså.. Shiiit..
Hela tiden; Smörj in mig.. åhh!! kallt vatten på brännan hur gött som helst.!! Ahhh!!

Så kul vi har det.!
Inte så långt kvar heller på detta året.. Shiit.. säger det bara en gång; Tredje gången gillt fan!! :D

Syrran tar studenten imorgon.. Så kalasad man kommer att vara eller vad ?? Haha

Denna helgen är den roligaste helgen tycker Rolle :P Man är full hela tiden säger han :) haha

Nää.. vila en stund innan det är mat kanske man ska göra..

Just det!
Payback Time!!! SÅ IN I HELVETE!!!!!!!!!

Ps. Jag och Fanny har gjort schemat för imorgon, vi är fan bäst! Ska bara komma på vad vi ska säga också :) Ds.

RSS 2.0