Till "M".. plus måndag..

"M" mystiske M.. Rolle var i Tyringe.. Han var inte med på Helsingborgsfestivalen med mig.. Jag var med polarna ist..
Så helt fel var det inte ;)


Måndag.. Lämnade in min journalistik.. Fan vad sur jag blir på honom!! Shiiiit...
Springer till Mediateket för att skriva ut min Nyhetsartikel.. skyndar mig bort till lektionen och kommer ju såklart ett par minuter sent.. tyvärr.. men det fick gå ändå tänkte jag.. Precis när jag kommer in säger läraren; Jag har precis varit och kopierat.. Skulle du kunna gå och kopiera själv ?
Visst tänkte jag och frågade efter det jag skulle kopiera.. ja, då skulle jag kopiera mitt eget.. Men inga problem.. Han ville ha en kopia så att vi kunde gå igenom den tillsammans..
Trodde jag..
Kom tillbaka. lämna kopian till honom.. och när vi hade gått igenom alla de andras.. som jag då tänkte hade skickat sitt till honom på hans mail.. så säger han; ja.. Emelie, har alla fått en sån? Då tänkte jag, vafan?!?! Så det var på det igen.. Det var en kille till som skulle gå och kopiera så vi slog följe.. Eller ja typ..
Jag räknade på ungefär hur många som kunde ha suttit inne i klassrummet och fick ihop till 15 pers.. såklart hade jag ju två papper.. men lugnt.. häftade ihop dem och gick tillbaka.. då hade alla gått ut från klassrummet och då hade han börjat med betygsamtal..

KUL!!!!!!! SÅ IRRITERAD MAN BLIR!!! Hur jävla lönt var allt det arbetet och allt springande och all stress?? Nä..!! Dålig dag.. !! Känner jag nu.. blir jätteirriterad just nu.. Åh!!!!!

Sen kom engelskan.. Det gick iaf bättre.. ingen som körde med mig iaf. Jag kom in och hon frågade om jag var redo för att skriva en liten recension om Hamlet på en 500 ord.. Happ tänkte jag.. men det gick mycket bättre än jag trodde..

Sen svenskan.. Redovisning på torsdag.. måste bara finslipa redovisningen sen är det lugnt.. men jag måste snacka om Blindheten.. och har ärligt talat inte kommit så långt på den.. Ska läsa lite nu ikväll innan jag dekkar...

Slutade iaf 11.20 idag.. rätt skönt.. inga lektioner imorn heller :D asnice.!! Hihi..

Nä.. skittrött.. simmade med Fanny idag.. asseg nu..
Ha de .. Puss

söndag...

.. och varit bakull.. haha! fetefesten igår.. fy fan säger jag bara :p Vi åkte från Tyringe ca 4.. hemma typ 5.. Kollade lokalen så att man kan planera maskeraden bättre.. Massa leka och skojj :P vad roligt vi ska ha det.! :D Hihi..

Körskolan imorn vid 4.. ska bli kul.. vad jag vet så är det jag och tobbe änsålänge.. Men Mange ska väll också med ner antagligen.. mycket roligare när man har kompisar som man inte kan fixa så att de skippar en dag.. Det blir verkligen att man tar tag i det..

Otur nog är det nog det ändå som man tar tag i nu känns det som.. Måste läsa "Blindheten" också.. Måste få den klar..
Journalistiken måste jag också få ordning på.. Det är alltid jobbigt att börja.. Tyvärr..

Lördagskväll...

.. och jag sitter här och bloggar igen :P hehe.. Det blev inget Elvira.. Vi sitter hemma.. Har grillat ikväll.. Antagligen sista för säsongen.. Men det gick det med :P hehe

Emelie och Niclas är också påväg hit.. De är här om ja... ca 10-15 min.. Ska bli mysigt.. ska åka med dem hem idag..
Jag satt och irriterade mig idag.. så himla tråkigt.. jag har en del som kollar min blogg.. men varför kan ingen kommentera ? Visst.. inget tvång.. men det hade ju varit kul om det var någon som brydde sig och visade att de gjorde det..=/ lite tradigt bara...

Jaja.. nog om det.. Har varit inne på tradera idag och handlat lite saker.. lite roligt.. Fick be Rolle att dra mig från datorn.. hittade bara fler och finare saker hela tiden.. Så.. jag bad bara på de som kostade typ 10 kr.. men när Rolle drog bort mig så var jag nog uppe i typ 500 kr.. Shiit.. jag har inte de pengarna till sånt egentligen. Men äsch.. kan skylla på mitt projektarbete.. måste börja med det.. Måste göra en nöjesartikel tills måndag också. usch och fy!!!

Jaja.. tillbaka ut till festen nu.. Ha de

Puss

Lördagsmorgon...

Ja.. vad händer idag ? änsålänge ingenting.. Ska ner till familjen Lundström och dricka kaffe.. Ska även ner till hemköp och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår..
Det är Elvira Gold ikväll.. men vet inte om man ska dra dit.. har inga pengar.. Visst 10 kronor inträde.. Men det är ju bara för att de firar 10 år idag.. Så.. Vem vet.. Hör kanske av mig lite senare om hur vi bestämmer oss..

Puss

Köttfärsbiffar, Mums!!

Rolle lagar mat så jag bestämde mig för att blogga lite.. För ett par veckor sen bestämde jag och Rolle oss för att köra ett litet maraton.. Vi valde Harry Potter.. Vi hann se 1an och 2an sen skulle jag hem.. Nu har det gått ett tag.. ca 3-4 veckor sen vi började denna och vi har inte riktigt haft tid under dessa veckorna så vi har helt enkelt fortsatt detta nu..
Vi började redan igår med att se 3an, Fången från Azkaban.. Den film som jag egentligen tycker är tråkigast är faktiskt 2an, Hemligheternas kammare..
Den är egentligen så himla utdragen..

Vi har varit nere på hemköp och hyrt 5an.. ska snart se den.. men först.. ut och ta oss ett bloss.. sen, lite biffar och sen en skål med popcorn och fortsätta vår maraton..

Puss

Äntligen fredag..

Sitter i Tyringe nu hos Rolle.. Har tyvärr inte ätit frukost än.. men det kommer väll.. Rolle sitter och spelar xbox för tillfället så jag bestämde mig för att sätta mig och blogga lite..
Vi ska snart se film så får skynda mig att skriva :)

Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på riktigt än.. Planering inför Mys maskerad ligger och trycker i bakhuvudet.. Nästa gång ska jag vara något riktigt maffigt.. maskeraden är inte förrän om ett par veckor men jag känner att jag och Fanny har hur mycket som helst att göra..
På all denna stress så har ju såklart Mys ena kise fått litet.. 4 stycken för att vara helt bestämd.. Hon skulle höra med Tobbe om de kunde vara hos honom nu ihelgen eftersom hon jobbar natt och så.. tyvärr.. Bara kolla så att de inte hittar på en massa jävelskap..Undrar hur detta ska gå :P hehe..

Jag och Fanny ska komma och hälsa på de små nu på tisdag.. Fanny skulle se om hon har blivit frisk tills dess.. har hon det så ska hon ut och träna då ist.. Hon har inte tränat på jättelänge..


Jag har även bestämt mig för att bli Fannys egna mattelärare.. eftersom jag redan läst maB två gånger ska ju inte det bli några problem.. Vi sa detta när vi bestämde oss att vi ville sitta med i styrelsen på skolan att vi skulle hjälpa varandra så att vi inte skulle få några problem.. så därför ska jag vara mattelärare 1 gång i veckan.. Med tanke på att hon redan har en annan 3 gånger..
Men nu med alla möten så missar hon hur mycket som helst.. Därför ska vi införa detta..

Nä.. nu är det film.. kanske ordna lite frukost först :)

Hörs lite senare kanske.. Puss

onsdag..

Mår inte så prima idag=/
Mår väldigt illa.. Gjort det sen jag vaknade tyvärr.

Har gjort om min blogg idag.. Inte så märkvärdigt.. men det är typ första gången så vafan ;) have mercy ;)

Nä.. funderar på att se lite film.. så jag kanske blir bättre.. har lovat tobbe att se hans match idag.. måste bli frisk om det ska gå.. så.=)

Wish me luck! :)

Ciao


trött.. och fortfarande sjuk.. =/

Har inte mycket att säga ikväll.. som rubriken säger; sjuk.. och jag är "sjukligt" trött.. Behöver egentligen vara hemma från skolan imorn så att jag kan kurera mig från alla dessa baciller =/
Så trött på det..

Såg Hamlet på Sofiero idag.. Det var mysigt.. Synd att jag inte hade en filt med mig bara.. då hade jag kanske inte vairt såhär sjuk som jag är just nu.. Fan vad kallt det var.. och jag som inte hade någon jacka med mig till skolan =/

Så typiskt.. Nä.. Sängen väntar..
Wish me sweet dreams :)


måndagen är över!

Äntligen.. Inte många minuter kvar tills att det är tisdag.. Känns ändå rätt skönt..
Man har ju alltid ångest första dagen.. Tur nog har jag bara tre lektioner på måndag.. och har typ heldag på tisdag..
Egentligen hade jag viljat att det var torsdag eller fredag.. För då kan man längta till att pojken kommer :) Så söt han är.!! Ihh!! :) hihi..

Nä.. Mekka lite med Naturkunskapen.. Förstår faktiskt inte varför man ska redovisa om astronomi i naturkunskap? Märkligt.. Jaja..

Ha det..

måndagsångest..

Kul.. Mår illa, nyser hela tiden och är jävligt snorig.. Tack!!!!!!

Varför ska man ha en förkylning.. Varför kan man inte bara vara frisk när man själv vill..?

Kan någon bara ge mig tips på hur man blir av med dessa förkylningar?
Är så himla trött på dem nuförtiden...

Men vad finns det att göra..

Nä.. ska klä på mig nu och bege mig till skolan.. plikten kallar.! 
Dataradaaaaa :)

RSS 2.0